Cikkek archívuma

Konyhai praktikák

2015.01.15 07:32
Sokkal ízletesebb lesz a rántott hús, ha néhány órával korábban 1-2 gerezd fokhagyma társaságában, sós tejbe beáztatjuk, s a hűtőbe rakjuk.   Nem kunkorodik fel sütés közben a szalonna, ha villával megszurkáljuk.   A felvágott zeller és karalábé alufóliába téve a hűtőszekrényben...

Ez meg az

2014.11.23 07:37
 Szárított fűszerekből egyharmaddal többet használj a frissnél, mert szegényebb az aroma és  illóolaj-tartalmuk.   Nem ég le a tejbegríz, ha főzés előtt egy kis vizet töltesz az edénybe.    Hogy a citrom használat előtt lédúsabb legyen, görgesd meg egy kicsit az...

Konyhai mértékek

2014.11.21 00:00
 Mérleg nélkül Jó ha tudjuk Konyhai mértékegység körülbelül  1 csapott evőkanál liszt 1,5 dkg 1 púpozott evőkanál liszt 2 dkg 1 csapott evőkanál búzadara 1,5 dkg 1 csapott evőkanál só 1,5 dkg 1 dl liszt 5 dkg 1 dl dara 7 dkg 1 liter liszt 65 dkg 1 csapott evőkanál zsemlemorzsa 1,2...

Első bejegyzés

2014.09.05 18:40
Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.

Elindult a weboldal

2014.08.05 18:40
Tételek: 1 - 5 ból 5