Csirkeragu leves

Hozzávalók:
 
8-10 db csirkeszárny (szerintem ebből a legjobb ízű ) vagy 1 db csirkemell 
1 dl olaj
1 nagy fej vörös hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
2-3 szál répa
2-3 szál fehér répa
1 kicsi zeller
1 kicsi karalábé
1-2 szem burgonya
1 csokor petrezselyem 
1 csapott ek.piros paprika
1 ek.liszt
só vagy ételízesítő,vagy mindkettő
bors
A szárnyakat a forgójuknál vágd háromfelé,ha melléből csinálod,azt kiskockákra (lehet vegyesen is,akkor 4db szárny elég.
A répákat karikára,a krumplit kiskockára szeleteld.
Az olaj felén pirítsd meg a húst,az olaj másik felén a répákat és a krumplit egy másik edényben pirítod.Ez a pirítás 
fontos,ettől lesz igazán fínom a ragu leves.Öntsd őket egy fazékba,forrósítsd fel (vigyázz ne égjen oda ) és szórd rá a 
lisztet.Most öntsd fel vízzel,és tedd hozzá a többi zödséget,fokhagymát,kétfelé vágva.Mehet a petrus,forrald fel,fűszerezd 
be (a piros paprikát mindig forrásban lévő ételhez add,így oldódik ki legjobban a színe)
Lehet még ízesíteni pár szem gombával (mint minden húslevest) szaggathatsz bele galuskát (apróra),vagy egy marék 
apró tésztát is lehet bele főzni.