Csirkeragu leves
		Hozzávalók:
	
		8-10 db csirkeszárny (szerintem ebből a legjobb ízű ) vagy 1 db csirkemell 
	
		1 dl olaj
	
		1 nagy fej vörös hagyma
	
		3-4 gerezd fokhagyma
	
		2-3 szál répa
	
		2-3 szál fehér répa
	
		1 kicsi zeller
	
		1 kicsi karalábé
	
		1-2 szem burgonya
	
		1 csokor petrezselyem 
	
		1 csapott ek.piros paprika
	
		1 ek.liszt
	
		só vagy ételízesítő,vagy mindkettő
	
		bors
	
		A szárnyakat a forgójuknál vágd háromfelé,ha melléből csinálod,azt kiskockákra (lehet vegyesen is,akkor 4db szárny elég.
	
		A répákat karikára,a krumplit kiskockára szeleteld.
	
		Az olaj felén pirítsd meg a húst,az olaj másik felén a répákat és a krumplit egy másik edényben pirítod.Ez a pirítás 
	
		fontos,ettől lesz igazán fínom a ragu leves.Öntsd őket egy fazékba,forrósítsd fel (vigyázz ne égjen oda ) és szórd rá a 
	
		lisztet.Most öntsd fel vízzel,és tedd hozzá a többi zödséget,fokhagymát,kétfelé vágva.Mehet a petrus,forrald fel,fűszerezd 
	
		be (a piros paprikát mindig forrásban lévő ételhez add,így oldódik ki legjobban a színe)
	
		Lehet még ízesíteni pár szem gombával (mint minden húslevest) szaggathatsz bele galuskát (apróra),vagy egy marék 
	
		apró tésztát is lehet bele főzni.
