Majonéz,illetve tartár mártás
		4 db tojás sárgája
	
		2-3 dl olaj (ill. amennyit fölvesz,mert függ a tojások nagyságától)
	
		1 kiskanál só
	
		1 evőkanál cukor
	
		2-3 evőkanál citromlé
	
		****
	
		Nos,eddig majonéz
	
		2 dl tejföl
	
		1 kiskanál só
	
		1 evőkanál cukor
	
		1-2 evőkanál mustár
	
		1 kiskanál fehérbors
	
		FONTOS!
	
		Az olaj és a tojás egyforma hőmérsékletű legyen! (egy helységben tartsd)
	
		Tojássárgákat keverőtálba teszed,a robotgépel elkezdet keverni,és az olajat csak cseppenként hozzáadni,úgy egy 
	
		percig,aztán mehet bővebben,vékonyan csurgatni.Amikor már keménnyedik az állaga,citromlét lehet 
	
		hozzáadni,úgy 2-3 kanállal.Kóstold meg,és ha kell,ízesítsd sóval,borsal,cukorral,mustárral.Amikor már úgy érzed 
	
		hogy fínom,mehet hozzá a tejföl.Keverd össze,és újra kóstold,ill.újra ízesítsd a fönt leírtakkal.A végére már jól is 
	
		laksz...
